Относно Promotheus

 

Promotheus е информационен уебсайт, който предоставя на посетителите актуални брошури и намаления от водещи търговци. Нашата основна цел е да улесним вашето разглеждане на акционни предложения, които можете удобно да намерите на едно място. Promotheus редовно и навреме предлага широк избор от стотици актуални брошури на водещи търговци в страната, от големи вериги до по-малки магазини с по-специфична специализация. Можете да сравнявате всички налични акционни предложения и намаления, както и да търсите конкретни продукти, стоки и марки, които ви интересуват. Позволяваме ви да бъдете по-добре информирани като потребители, които могат ефективно да изберат най-изгодното предложение и да спестят както пари, така и време.

За да не пропуснете нито една акция или намаление и винаги да имате актуалните предложения на ръка, изтеглете нашето приложение Promotheus на вашия мобилен телефон или таблет, което е достъпно за Android и iOS. Повече информация за него можете да намерите тук.

 

Относно авторите

Компанията Opportunus е създадена през 2012 година в Чешката република. Първият им продукт беше уебсайтът Kompas Slev, следван от пускането на други уебсайтове. Днес компанията работи на цифровия пазар в над 60 държави по шест континента и управлява почти двеста уебсайта и приложения. Почти сто служители се фокусират върху събирането и предоставянето на информация за магазини, брошури и намаления на крайните потребители, включително информация за филиалите, техните адреси, работно време и цени на отделните продукти. Нашите уебсайтове и приложения служат основно на крайните потребители за техните покупателски решения и им спестяват време и пари. Освен това, нашата богата база данни с магазини, продукти и намаления се използва от B2B партньори, като големи медийни домове. Данните от нашата база данни служат като съдържание за техните читатели, които, подобно на нашите уебсайтове, им улесняват пазаруването. Един от нововъведенията в нашето предложение е също така инструмента ecPaper, приложение за създаване на интерактивни каталози. То е предназначено предимно за търговски и производствени компании, които желаят ефективно и интерактивно онлайн представяне на своите продукти. За повече информация относно компанията Opportunus, посетете уебсайта opportunus.cz.

 

Контакти

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, 17000
[email protected]
https://opportunus.cz